Фолк-пејачката Даниела Темелковска го ожени синот, свекрвата највесела пееше песни од Северина

Фолк пејачката Даниела Темелковска го ожени синот Даниел. Свадбата била во еден скопски ресторан. Според кажувањта на гостите, ова било свадба за паметење оти имало …

Фолк-пејачката Даниела Темелковска го ожени синот, свекрвата највесела пееше песни од Северина Прочитај повеќе »