Даница Караѓорѓевиќ

(Фото) Даница и Филип Караѓорѓевиќ на прошетка со синот

Даница и Фили Караѓорѓевиќ споделија дел од атмосферата од пролетната прошетка со својот наследник. Синот Стефан е центар на светот на кралската двојка и, како …

(Фото) Даница и Филип Караѓорѓевиќ на прошетка со синот Прочитај повеќе »

(Видео) Кралското семејство Караѓорѓевиќ го претстави малиот принц

Кралското семејство Караѓорѓевиќ денеска во Белата сала пред многуте новинари го претстави малиот принц Стефан Караѓорѓевиќ, првенец на принцот Филип и принцезата Даница. Малиот Стефан …

(Видео) Кралското семејство Караѓорѓевиќ го претстави малиот принц Прочитај повеќе »

Scroll to Top