(Фото) Даница и Филип Караѓорѓевиќ на прошетка со синот

Даница и Фили Караѓорѓевиќ споделија дел од атмосферата од пролетната прошетка со својот наследник. Синот Стефан е центар на светот на кралската двојка и, како што велат, уживаат кога го минуваат времето со него.

„Пролетна прошетка со моето дете“, напишала принцезата под фотографијата.

Во чест на пораѓањето на принцезата Даница Караѓорѓевиќ беа активирани 49-те ѕвона на црквата Свети Сава во Белград. Ова е прво машко дете на семејството Караѓорѓевиќ родено во Србија по 90 години!

Spring walk with my boys 🤗👪

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on

Scroll to Top