Дојдоа и моите три минути слава

Даница Крстиќ и етно-бендот „Балканика“ годинава ќе ја претставуваат Србија на „Евровизија“ во Лисабон. Песната носи наслов „Нова деца“, а на неа работеа со македонскиот композитор …

Дојдоа и моите три минути слава Прочитај повеќе »