Данкирк

„Вашингтон пост“ ги избра најдобрите 23 филмови снимени по 2000 година

„Вашингтон пост“ состави листа од 23 најдобри филмови од почетокот на 2000 година. Листата е направена со цел да докажат дека не треба  да се …

„Вашингтон пост“ ги избра најдобрите 23 филмови снимени по 2000 година Прочитај повеќе »

„Обликот на водата“ избран за најдобар филм на „Оскарите“

Јубилејното 90-то доделување на „Оскарите“ се одржа во „Долби“ театарот во Лос Анџелес, а во знак на најпрестижните филмски награди беа собрани најголемите холивудски ѕвезди …

„Обликот на водата“ избран за најдобар филм на „Оскарите“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top