(Фото) Алпскиот скијач Дардан Дехари го носеше македонското знаме на отворањето на Зимските олимписки игри во Пекинг

Алпскиот скијач Дардан Дехари, денеска го носеше македонското знаме на свечената церемонија на отворањето на 24. Зимските олимписки игри во Пекинг на стадионот „Птичје гнездо“. …

(Фото) Алпскиот скијач Дардан Дехари го носеше македонското знаме на отворањето на Зимските олимписки игри во Пекинг Прочитај повеќе »