Поранешниот кралски готвач открива што јаде кралицата Елизабета

Британската кралица Елизабета сака да се храни здраво, особено во летните денови. На нејзиното мени најчесто можат да се видат богати мешани салати, свежи риби …

Поранешниот кралски готвач открива што јаде кралицата Елизабета Прочитај повеќе »