Почина поранешен кошаркар од Србија

Кошаркарот од Србија Дарко Дамјановиќ, почина вчера на 35 годишна возраст. Тој како играч остави голем печат во кошарката, особено во баскетболот. Беше репрезентативец на …

Почина поранешен кошаркар од Србија Прочитај повеќе »