(Видео) За 3 минути, татко му објасни на синот како да ги организира онлајн часовите

Дарко Милошевиќ од Србија објави видео во кое на телефон разговара со неговиот син и му објаснува како да ги организира онлајн часовите. Додека вози, …

(Видео) За 3 минути, татко му објасни на синот како да ги организира онлајн часовите Прочитај повеќе »