(ВИДЕО) Планетата полуде по ова неодоливо момче со Даунов синдром – Распали со хитот на Витни Хјустон

Неговото видео веќе има 19 милиони прегледи… Дејн Милер има девет години и е со Даунов синдром, кој воопшто не го спречи да стане вистинска …

(ВИДЕО) Планетата полуде по ова неодоливо момче со Даунов синдром – Распали со хитот на Витни Хјустон Прочитај повеќе »