Џејд Киндом е првата жена со Даунов синдром која заврши спринт триатлон

Џејд Киндом е првата жена со Даунов синдром која го заврши женскиот спринт триатлтон. Таа ја заврши патеката Спринт триатлон од 20 км со велосипед и …

Џејд Киндом е првата жена со Даунов синдром која заврши спринт триатлон Прочитај повеќе »