(Видео) Американец нападнал жена во авион

Непримерен патник на летот „Американ ерлајнс“, издржал повеќекратно шокирање со струја за време на конфликтот со полицијата, откако наводно нападнал жена во истиот авион во …

(Видео) Американец нападнал жена во авион Прочитај повеќе »