Глумецот Џејмс Белуши купи плантажа за марихуана и Холивуд го замени со земјоделство

Холивудскиот актер, комичар и музичар Џејмс Белуши има плантажа од 40 хектари во која легално одгледува шест видови марихуана во јужен Орегон, САД. Сè започнало …

Глумецот Џејмс Белуши купи плантажа за марихуана и Холивуд го замени со земјоделство Прочитај повеќе »