Експертите велат да заборавиме на пандемијата и да се подготвиме за синдемија, доктор предлага вирусот да се прекрсти во Ковид-20

Американско списание за медицина излезе со провокативен коментар дека човештвото е вмешано во синдемија на Ковид-20. Синдемија претставува група на повеќекратни болести, кои стануваат полоши …

Експертите велат да заборавиме на пандемијата и да се подготвиме за синдемија, доктор предлага вирусот да се прекрсти во Ковид-20 Прочитај повеќе »