(Видео) Популарен јутјубер уништи Ламбурџини од 200.000 евра

Популарниот јутјубер Џејмс Доналдсон, познат и како господин Ѕвер, објави видео кое за само неколку дена има 80 милиони прегледи. Тој целосно уништи својот скап …

(Видео) Популарен јутјубер уништи Ламбурџини од 200.000 евра Прочитај повеќе »