(Видео) „Ај Кју“ го освојуваат Лондон

Македонската група „Ај Кју“ има нова песна, „Денсин“. Минатогодишните евровизиски претставници на Македонија, новата песна ја снимија во студио во Лондон. Текстот на песната е …

(Видео) „Ај Кју“ го освојуваат Лондон Прочитај повеќе »