(Видео) Водителот Џејмс Горден леташе во борбен авион со Том Круз

Познатиот водител на The Late Night Show, Џејмс Горден, леташе со Том Круз во борбен авион. Глумецот го однесе во школото за летање на „Топ …

(Видео) Водителот Џејмс Горден леташе во борбен авион со Том Круз Прочитај повеќе »