(Видео) Борис Џонсон одбил да се појави на телевизиска дебата, па на неговото место ставија ледена скулптура

Британскиот премиер Борис Џонсон одбил да се појави во телевизиска дебата на тема за климатските промени, па продуцентите одлучиле на неговото место да постават ледена …

(Видео) Борис Џонсон одбил да се појави на телевизиска дебата, па на неговото место ставија ледена скулптура Прочитај повеќе »