Џејсон Александер

(Фото) Бившиот на Бритни е прогласен за виновен за упад на нејзината свадба и напад врз обезбедувањето

Бившиот сопруг на Бритни Спирс, Џејсон Александер, е прогласен за виновен за упад на нејзината свадба и напад на обезбедувањето. Пејачката се омажи во јуни …

(Фото) Бившиот на Бритни е прогласен за виновен за упад на нејзината свадба и напад врз обезбедувањето Прочитај повеќе »

Scroll to Top