(Видео) Се обидела да го отруе сопругот ставајќи му чистач за одвод во лимонадата

Дерматолог од Калифорнија е уапсена поради сомнение дека се обидела да го отруе сопругот, ставајќи му чистач за одвод во лимонадата. Џу Емили Ју била …

(Видео) Се обидела да го отруе сопругот ставајќи му чистач за одвод во лимонадата Прочитај повеќе »