(Фото) Синот Оскар мешавина на Стејтам и Хантингтон

Сопругата на актерот Џејсон Стејтам, Роузи Хантингтон Вајтли, не успеала да го сокрие синот Џек Оскар од објективите на папараците. Тие биле забележени за време …

(Фото) Синот Оскар мешавина на Стејтам и Хантингтон Прочитај повеќе »