„Порше“ подготви специјален модел во чест на легендарниот Џеки Икс

„Порше“посвети посебна серија од својата нова 911 на белгискиот легендарен тркач Џеки Икс, а серијата е ограничена на само 75 автомобили. Жак Бернард „Џеки“ Икс …

„Порше“ подготви специјален модел во чест на легендарниот Џеки Икс Прочитај повеќе »