џеки

На 38 години почина познатиот скопски бербер Џеваир Јакупи Џеки

На 38-годишна возраст почина еден од најпознатите скопски бербери Џеваир Јакупи – Џеки, сопственик на берберскиот салон „Џеки Јанг“ во ТЦ Зебра. Веста за смртта …

На 38 години почина познатиот скопски бербер Џеваир Јакупи Џеки Прочитај повеќе »

Џеки Кенеди: Американската влада го уби мојот сопруг

Најславната вдовица на светот до крајот на својот живот остана убедена дека нејзиниот сопруг е убиен во атентат што го подготвила група моќници во врвот …

Џеки Кенеди: Американската влада го уби мојот сопруг Прочитај повеќе »

Scroll to Top