Џенифер Хадсон

Магазинот People ја објави листата со имиња за личност на годината

People магазинот ја објави листата на познати имиња кои сметаат дека треба да ја добијат титулата „Личност на годината“. Оваа година жените се тие кои …

Магазинот People ја објави листата со имиња за личност на годината Прочитај повеќе »

(Видео) Магазинот „Тајм“ ги претстави 100-те највлијателни луѓе за 2020 година

Светскиот магазин „Тајм“ ги претстави 100-те највлијателни луѓе за 2020 година. По тој повод, луѓето од магазинот дизајнираа осум насловни страници. На нив се најдоа …

(Видео) Магазинот „Тајм“ ги претстави 100-те највлијателни луѓе за 2020 година Прочитај повеќе »

Scroll to Top