(Видео) Лизгајќи се со возилото, ќе го прегазеше полицаецот

Американски возач од сојузната држава Висконсин за малку ќе прегазеше полицаец на автопат откако претходно целосно изгуби контрола над своето возилото. Замрзнатиот и снежен пат …

(Видео) Лизгајќи се со возилото, ќе го прегазеше полицаецот Прочитај повеќе »