Ќерката на српскиот водител има само 7 години, а веќе заработува самата за џепарлак

Горд!!! Миа самоиницијативно одлучи да заработи некој динар – напиша гордиот татко Машан Лекиќ. Машан Лекиќ е еден од најпознатите српски водители. Како што е …

Ќерката на српскиот водител има само 7 години, а веќе заработува самата за џепарлак Прочитај повеќе »