(Видео) Британец одлежал три децении во затвор за убиство кое не го сторил

Британецот Џереми Бамбер одлежал 33 години во затвор за убиство кое никогаш не го направил. Тој е обвинет и осуден уште во 1985 година, за …

(Видео) Британец одлежал три децении во затвор за убиство кое не го сторил Прочитај повеќе »