Познатиот водител Џереми Кларксон: „Грета ти си едно размазено детиште!“

Познатиот поранешен водител на емисијата „Топ Гир“, Џереми Кларксон, својата нова колумна за британски „Сан“ ја посвети на младата шведска активистка Грета Тунберг, нарекувајќи ја …

Познатиот водител Џереми Кларксон: „Грета ти си едно размазено детиште!“ Прочитај повеќе »