(Видео) Тинејџери сакале да украдат автомобил, ама не знаеле да го користат рачниот менувач

Двајца тинејџери се обиделе во Џермантаун во Мериленд да украдат автомобил, но не можеле да се снајдат со рачниот менувач. Не знаеле како да го …

(Видео) Тинејџери сакале да украдат автомобил, ама не знаеле да го користат рачниот менувач Прочитај повеќе »