Џим

Џим Кери предупредува за новата технологија на „Епл“

Новата технологија на „Епл“, iPhone Face ID, ќе биде искористена од страна на глобалната елита за да го пороби човештвото и тоа да влезе во …

Џим Кери предупредува за новата технологија на „Епл“ Прочитај повеќе »

Џим Кери: Луѓето можат да ги остварат своите сништа и да пронајдат мир

„Запрашајте се зошто сите го имаме најубавото чувство кога ќе научиме нешто убаво за друго човечко суштество, или кое било живо суштество? Мојата душа не …

Џим Кери: Луѓето можат да ги остварат своите сништа и да пронајдат мир Прочитај повеќе »

Scroll to Top