Ева Лонгорија го загуби својот најдобар пријател Џинкси

Ева Лонгорија (43) ги одбројува деновите до пораѓањето кога ќе го добие своето прво дете со третиот сопруг Хозе Бастон. Актерката деновиве објави тажна вест …

Ева Лонгорија го загуби својот најдобар пријател Џинкси Прочитај повеќе »