Џон Фалкон

(Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше во гаќи

Човекот со најголемиот пенис во светот, Џон Фалкон се сликаше по гаќи, а фотографиите ги објави на социјалните мрежи. Фалкон е познат како човекот кој …

(Фото) Човекот со најголемиот пенис во светот се сликаше во гаќи Прочитај повеќе »

Мажот со најголем пенис призна дека има проблеми во сексот

Џон Фалкон, мажот кој го држи рекордот за најголем пенис, призна дека имал проблеми во сексот. Зборуваше за интимните односи и што е тоа што …

Мажот со најголем пенис призна дека има проблеми во сексот Прочитај повеќе »

Немам проблем да најдам девојка за секс, мажот со најголем пенис рече дека повеќе не морало да ја докажува својата машкост

Американецот со најголем пенис Џон Фалкон, за Men’s Health рече дека повеќе не морал да ја докажува својата мошкост и дека е сигурен кога бара партнерка за …

Немам проблем да најдам девојка за секс, мажот со најголем пенис рече дека повеќе не морало да ја докажува својата машкост Прочитај повеќе »

Семејството се срами од мене зашто го имам најголемиот пенис, рече Американецот Џон Фалкон

Американецот Џон Фалкон од Њујорк, рече дека неговото семејство се срамело од него затоа што го имал најголемиот пенис во светот. Тој стана познат во …

Семејството се срами од мене зашто го имам најголемиот пенис, рече Американецот Џон Фалкон Прочитај повеќе »