Семејството се срами од мене зашто го имам најголемиот пенис, рече Американецот Џон Фалкон

By

Американецот Џон Фалкон од Њујорк, рече дека неговото семејство се срамело од него затоа што го имал најголемиот пенис во светот. Тој стана познат во светот во 1999 година, кога беше прогласен за маж со најголем пенис, а неговата должина му е 35 сантиметри кога е во еерекција.

„Подебел е од мојот зглоб, но, моето семејство се срамат за таа работа“, рече Фалкон, кој објасни дека поради големината, мора да внимава како спие и за време на сексот.

Тој рече дека некои од неговите лекари му забраниле одредени пози за време на секс.

„Некои пози, како на пример кога некој е на врвот, не функционираат. Урологот ми рече да внимавам бидејќи постои ризик да го скршам“, рече Фалок.

Тој рече дека немал проблем со самопочитта, но, дека имал проблем со други работи, како на пример аеродромите. Тој рече дека често го застанувале и дополнително го прегледувале и го прашувале.

Човекот со најголем пенис се фали дека имал секс со оскаровки и познати личности

 

Ќе ви се допадне