Џон Хам

Хауард Стерн излезе од дома по две години страв од короната

Водителот Хауард Стерн излезе од дома по две години страв од короната. Бил излезен на вечера со сопругата Бет, а друштво им правеле Џенифер Анистон, …

Хауард Стерн излезе од дома по две години страв од короната Прочитај повеќе »