Место на стадион на АРМ, концертот на Дип Парпл ќе се одржи во Борис Трајковски, најавија од Авалон

Поради најавеното дождливо време на 27-ми и 28-ми мај, концертот на „Дип Парпл“ место на стадионот на АРМ, ќе се одржи во салата „Борис Трајковски“. …

Место на стадион на АРМ, концертот на Дип Парпл ќе се одржи во Борис Трајковски, најавија од Авалон Прочитај повеќе »