(ВИДЕО) Драматично спасување од запалено возило

На Јутјуб осамна драматичен момент од борба за живот по сообраќајна несреќа, што се случи во Азербејџан. Имено, на автопатот меѓу Ростов и Баку дојде …

(ВИДЕО) Драматично спасување од запалено возило Прочитај повеќе »