Одгледувањето овошје и зеленчук во сопствен двор е казниво дело

Граѓанските права за сопствениците на куќи доживеаја голем удар откако судовите во Флорида потврдија дека одгледувањето билки и растенија во сопствен двор претставува злосторство. Од …

Одгледувањето овошје и зеленчук во сопствен двор е казниво дело Прочитај повеќе »