(Видео) Со тенк дојде во ресторан да нарача сендвич

Поранешниот британски боксер и глумец, Еди Хол, ги изненади многумина фанови кога со тенк дојде во ресторан за да нарача сендвич. Тој стигна во ресторанот …

(Видео) Со тенк дојде во ресторан да нарача сендвич Прочитај повеќе »