(Видео) Американски сурфер собори Гинисов рекорд над небото во Египет

Американецот Едвард Снајдер, познат и како воздушниот сурфер Кит Кеб, успеа над небото во Египет да собори Гинисов рекорд. Тој направи 160 превртувања во воздухот …

(Видео) Американски сурфер собори Гинисов рекорд над небото во Египет Прочитај повеќе »