„Економист“ ја прогласи Австралија за најуспешна земја во светот

Австралија е економски најуспешната земја на светот, пишува „Економист“. Кога земјата била во рецесија, Советскиот Сојуз сè уште постоел, пишува неделникот во серијата текстови за …

„Економист“ ја прогласи Австралија за најуспешна земја во светот Прочитај повеќе »