Ексклузивна премиера на новата седма сезона на „Игра на престолите VII“

Премиерата е на 17 јули во 20.00 часот, ексклузивно на HBO во утринските часови достапно на услуга и на HBO GO. Home Box Office, водечката …

Ексклузивна премиера на новата седма сезона на „Игра на престолите VII“ Прочитај повеќе »