(видео) Миле Китиќ со дијамантски накит и аксесоар

Фолк-пејачот Миле Китиќ често е цел на критики поради екстравагантниот начин на живот, кој обично е тематизиран и во неговите спотови и песни, но него …

(видео) Миле Китиќ со дијамантски накит и аксесоар Прочитај повеќе »