Додека Ел Чапо е во затвор неговата сопруга ужива во крвавите пари

Сопругата на Ел Чапо, Ема Коронел (29), ужива во луксузот што ѝ го овозможи нејзиниот сопруг, додека тој е во затвор во Њујорк, каде што …

Додека Ел Чапо е во затвор неговата сопруга ужива во крвавите пари Прочитај повеќе »