Последниот Џејмс Бонд и неговата ќерка Ела елегантни на црвениот тепих во Лондон

Даниел Крег, поранешниот агент 007 со неговата ќерка Ела Крег заедно се појавија на црвениот тепих на премиера на филмот Glass Onion: A Knives Out …

Последниот Џејмс Бонд и неговата ќерка Ела елегантни на црвениот тепих во Лондон Прочитај повеќе »