Карлеуша на „Ѕвездите на Гранд“ во црна комбинација

Јелена Карлеуша на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“ се појавила во црна елегантна комбинација и, се разбира, како и секогаш, се најде во центарот на …

Карлеуша на „Ѕвездите на Гранд“ во црна комбинација Прочитај повеќе »