Македонскиот дизајнер Дејан Христов креираше пет модели на електрично „југо“

Македонскиот дизајнер Дејан Христов креираше серија модели на легендарниот југословенски автомобил. Христов во 2021 година дизајнираше електрично „југо“. „Југо спортовер“, „Југо Н-Дуро“, „Југо роудстер“, „Југо е-ван“ …

Македонскиот дизајнер Дејан Христов креираше пет модели на електрично „југо“ Прочитај повеќе »