Елена Јовческа

(Видео) Елена препеа две песни од Благица Павловска

Фолк-пејачката Елена Јовческа промовир две песни, преработки на хитовите од Благица Павловска, „Каде после мене дали знаеш ти“ и „Доктори 100 да ме лечат“. Песните …

(Видео) Елена препеа две песни од Благица Павловска Прочитај повеќе »

ВИДЕО: Елена и Сања со песна посветена на сите сестри кои судбината ги разделила

Прилепчанките Елена Јовческа и Сања Ристеска деновиве го промовираа видеото за дуетската тема „Сестра“. Песната е посветена за сите сестри кои што судбината ги оддалечила, …

ВИДЕО: Елена и Сања со песна посветена на сите сестри кои судбината ги разделила Прочитај повеќе »

Scroll to Top