Ќе се мажи Ели Гоулдинг

Светската ѕвезда Ели Гоулдинг ќе се мажи. Таа и нејзиниот свршеник Каспар Џоплинг веста за свадбата ја објавија на традиционален начин, во делот за венчавки …

Ќе се мажи Ели Гоулдинг Прочитај повеќе »