Промоција на македонска илустрирана енциклопедија за деца на Саемот на книгата

Македонска илустрирана енциклопедија за деца од авторките м-р Ели Маказлиева, Татјана Грегова и Александра Велинова ќе биде промовирана на 7 мај (понеделник) во 10.30 часот …

Промоција на македонска илустрирана енциклопедија за деца на Саемот на книгата Прочитај повеќе »