Анастасија откри што најчесто дели со Цеца

Анастасија Ражнатовиќ, наследничката на фолк-ѕвездата Цеца Ражнатовиќ, повторно проговори за својата славна мајка. Познато е дека Анастасија и нејзината мајка Цеца се многу блиски. Бидејќи …

Анастасија откри што најчесто дели со Цеца Прочитај повеќе »